TEAM

De specialisten die het mogelijk maken

Kamal El Makrini

FOUNDER

Mijn naam is Kamal el Makrini, ik ben een voetballer en een entrepreneur(ondernemende ondernemer). Ik voel mij zeer bevoorrecht dat ik heb mogen spelen en werken bij mooie clubs op het hoogste amateur niveau. Go ahead Eagles (belofte), Unitas, Sdvb, GVVV, FC Chabab, Sportlust en Fc Hilversum. Mijn training diploma’s zijn UEFA C en B en bij DCG kennis mocht ik kennis maken met het trainersvak en HO (Hoofd Opleidingen). 

Paralel hieraan kon ik starten met mijn ondernemingen. Alles wat ik heb kunnen leren komt vanuit praktijk- en levenservaringen als voetballer, trainer en ondernemer. Lef, inzet, creativiteit, inspiratie en doorzettingsvermogen zijn nodig om wedstrijden te winnen en jezelf te ontwikkelen. Deze vaardigheden hebben mij geholpen om mijn doelen te bereiken. Hierdoor ben ik vooral dankbaar en dankbaar gebleven, zonder te vergeten waar je vandaan komt! 

Wij zijn aan een nieuw hoofdstuk begonnen, PLAYERSHOME: Een Agency en Academy waar Oussama en ik onze krachten en ervaringen bundelen om de toekomstige topvoetballers te kunnen voorzien van de juiste top sportbegeleiding om het maximale uit hun carrière te kunnen halen.

Oussama Assaidi

FOUNDER

Mijn naam is Oussama Assaidi, Ik voel mij zeer bevoorrecht dat ik een mooie voetbalcarrière heb  mogen meemaken. Mijn gevoel zegt dat ik met mijn kwaliteiten veel meer uit mijn voetbalcarrière had kunnen halen.

Mijn professionele voetbalcarrière begon wat later op mijn 17/18de leeftijd bij FC Omniworld(Almere City) en daarna volgde een mooi rijtje, De Graafschap, SC Heerenveen, International(Marokko), FC Liverpool, Stoke City, Al Ahli(Dubai) en eindigde bij FC Twente. Bij deze clubs heb ik met mooie mensen achter de schermen mogen werken. Met goede spelers en ervaren trainers mogen samenwerken, waar ik met veel eer, genoegen en mooie herinneringen op terug kan kijken. Wil daarom ook van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die deel uit maakte, op welke manier dan ook van mijn carrière. 

Helaas na wat vervelend blessureleed, ben ik tot de conclusie gekomen om mijzelf nog eens te gaan testen op het allerhoogste niveau. Hoe graag ik ook nog door wil dit door blessureleed uitgesloten is, wegens kniekraakbeen blessure dien te beëindigen. Mijn gezondheid is het belangrijkste wil dit niet riskeren. 

Ik wil mij nu bezig houden met ander soort voetbalactiviteiten. Tijdens mijn blessure en revalidatie ben ik bewuster geworden van mijn passie voor voetbal en realiseer ik me dat ik niet zonder dit spelletje kan en wil ik aan een nieuw hoofdstuk beginnen. PLAYERSHOME: een Agency en een Academy waar ik mijn voetbal ervaringen en lessen ga gebruiken om de toekomstige topvoetballers te ontwikkelen, stimuleren en te motiveren om het maximale uit hun carrière te halen. 

Ons land kent vele potentiële toptalenten die helaas niet doorbreken of renderen door gebrek aan professionele begeleiding door o.a. ervaringsdeskundige die net wat meer om het hoekje kunnen kijken om ze van passend advies en tips te voorzien. Wij gaan dit naar een hoger niveau tillen met een eigen indoor trainingsaccommodatie waar onze spelers 7 dagen per week binnen kunnen trainen om samen met ons te werken aan hun ontwikkeling. Waar ook een ruimte is voor ontspanning en huiswerk te maken, om zich op te laden voor een training. Hier eindigt het niet voor ons, we willen onze spelers goed voorbereiden op de absolute topsport bestaan en maken ze ervan bewust wat er van ze gevraagd, verlangt wordt op alle fronten. Wij kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen in ons PLAYERSHOME accomodatie.  

Siamak Azai

Fysio/Performance coach

Khalid Boulahrouz

Spelersbegeleider

Pierre Semudenge

Talent scout

Oussama Assaidi

Spelersbegeleider

Let's dominate this game. Let's work!