diensten

SCOUTING

PlayersHome heeft een team met talentscouts samengesteld dat zich intensief bezig houdt met het bekijken van wedstrijden en scouten van ons voetbal talent en nieuw talent vanaf 14 jaar. Ons scoutings team bestaat uit oud voetballers met een scherp oog voor het herkennen van kwaliteiten en verbeterpunten. Op basis van FITT (Fysiek, instelling, techniek en tactiek) stellen wij een rapport op en zullen de spelers en hun kwaliteiten goed in kaart gebracht worden.

PERFORMANCE ANALYSE

Onze spelers zullen door middel van een persoonlijke fitheidstest geanalyseerd worden. De verschillende tests zullen duidelijkheid geven over de sterke en zwakke punten van de speler en op basis hiervan kunnen wij een trainingstraject opstarten. Dit traject wordt continu gemonitord en geëvalueerd tot de doelstelling is behaald.

 • Lichaamscompositie 
 • Uithoudingsvermogen
 • Startsnelheid
 • Sprongkracht
 • Reactievermogen
 • Stabiliteitstest
 • (hard)loopanalyse
 • Hartslag monitoring

TRAINING

PlayersHome heeft als doel om zijn spelers naar een hoger sportief niveau te laten groeien. Dit doel gaat gepaard met een duidelijke visie die zich door de tijd heen heeft ontwikkelt. Deze visie is de reeds genoemde FITT methode, dit zijn 4 noodzakelijke factoren die in het hedendaagse voetbal nodig zijn om individueel en in teamverband door te ontwikkelen naar de top!

FYSIEK FITT

● Flexibiliteit en mobiliteit
● Romp en stabiliteit
● Kracht, snelheid en explosiviteit

INSTELLING FITT

 • Sterke persoonlijkheid; Je kan goed om gaan met winst en verlies. Jij bent een echte winnaar, hebt een groot doorzettingsvermogen, bent respectvol naar anderen en hiermee een echte teamspeler.
 • Je bent in staat de ideale prestatietoestand te creëren; hebt een goede arbeid-rust verhouding. je bent gedisciplineerd in op tijd komen en het tot je nemen van de juiste voeding.
 •  Je hebt een goede uitstraling, bent leergierig en betrokken bij het team. Het is belangrijk om een goede zelfkennis te hebben en jezelf coachbaar op te stellen.

TECHNISCH FITT

 • Het beheersen van de basistechniek. Voornamelijk passeerbewegingen, maar natuurlijk ook dribbelen en drijven, aannemen en meenemen.
 • De vijf basisbewegingen (binnenkant kap, buitenkant kap, overstap, achter standbeen en V-pas)
 • 8 basis onderdelen tweebenig

8 basis onderdelen tweebenig

 1. Aannemen
 2. Dribbelen
 3. Passen/trappen
 4. Schieten
 5. Kappen/draaien
 6. Tegenstander(s) uitspelen
 7. Verdedigen
 8. koppen

TACTISCH FITT

 • Team tactiek
 • linie tactiek
 • positie tactiek

MANAGEMENT

Ergens komen is 1 ding maar ergens blijven en tegelijkertijd domineren en doorgroeien is een totaal ander verhaal. PlayersHome weet precies wat er nodig is om het maximale uit jouw potentie te halen en jouw carrière naar een nieuw niveau te tillen. Wij zijn een full-service organisatie en nemen dan ook al je zorgen bij je weg, zodat jij je volledig kan focussen op je prestaties als voetballer. wij zijn gespecialiseerd in contractmanagement, transferonderhandeling, carrièreplanning, financiële planning en brand- en sponsormanagement.

Contract management

Bij PlayersHome bundelen we kennis, expertise en netwerken om zo professioneel mogelijk de juiste methodiek in te zetten en deze te gebruiken om actief te sturen en duidelijk en transparant feedback te geven. Letʼs work Letʼs dominate. Wij willen voetballen, ontwikkelen, doorgroeien en domineren zodat er een win-win situatie ontstaat. Wij zijn een partij die zich direct, transparant en kwetsbaar opstelt om op deze manier duidelijkheid te verschaffen voor iedereen. Er is bij ons geen ruimte voor een ‘achter de ellebogenʼ cultuur.

Transfer onderhandeling

Is duidelijk kleur bekennen. Je vertegenwoordigt je speler en niet de clubs waar je aanschuift. Het is niet onze doelstelling om vriendjes te worden met clubs maar om het beste voor onze spelers uit de onderhandelingen halen, we streven er bij elke onderhandeling naar om transparant en direct te zijn. Met onze kennis, expertise en netwerk doen we er alles aan om hier de best mogelijke deal uit te halen voor onze spelers.

 

carriere planning

Wij helpen je om te groeien en je dromen na te jagen. Het zal iedereen duidelijk zijn: je kunt je carrière niet plannen in de letterlijke zin van het woord. Een carrière hangt vaak van toevalligheden aan elkaar. Wat wij echter wel doen is het streven naar het stellen van duidelijke doelen. We zetten lijnen uit, geven richt en zorgen dat doelstelling worden behaald. Wij bereiden onze spelers maximaal voor en sturen aan op kwaliteit. De juiste mensen om je heen en een professioneel netwerk zullen ervoor zorgen dat jouw droomcarrière wekelijkheid wordt.

financiele planning

De regie in eigen handen krijgen en je bewust worden van het nu en de toekomst. Wij hebben de kennis en expertise om jouw huidige en toekomstige leven financiële rust te geven. Met een goede planning zetten we een eerste stap naar realisatie dat er meer mogelijk is dan je nu wellicht denkt. Wij maken het visueel en tastbaar zodat het voor jou als speler compleet duidelijk is. Wij sturen bij wanneer dat nodig is, het is ons doel om jouw kwaliteit van leven te verbeteren.

brand & sponsormanagement

Je bent meer dan alleen een voetballer, je bent een merk, promoter en influencer. Wij zullen er voor zorgen dat je hierin het beste in jezelf naar boven kan halen en hieruit sterke sponsordeals gesleept kunnen worden.

PARTNERS

Do you fitt with us