OVER ONS

Wie zijn wij?

PlayersHome Agency streeft naar het behalen van in het oog springende resultaten door de spelers als het gaat om fysiek, instelling, techniek en tactiek. We focussen ons dan ook op spelers die zichzelf dagelijks willen verbeteren, het leuk vinden om nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar prestaties en daar vol energie en plezier mee bezig zijn. Ons PlayersHome team van ambitieuze specialisten staat ten alle tijden klaar voor de spelers, zodat onze spelers zeker weten dat alle nodige expertise beschikbaar en binnen handbereik is. Ons team bestaat uit scouts, trainers, speler begeleiders, mental coaches, juristen, financieel experts, marketing specialisten, social media experts, website wizards en content creators. Zij bundelen gezamenlijk hun ervaring en kennis om het beste resultaat voor onze speler te realiseren.

Wie zijn wij?

PlayersHome streeft naar het behalen van in het oog springende resultaten door de spelers als het gaat om fysiek, instelling, techniek en tactiek. We focussen ons dan ook op spelers die zichzelf dagelijks willen verbeteren, het leuk vinden om nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar prestaties en daar vol energie en plezier mee bezig zijn. Ons PlayersHome team van ambitieuze specialisten staat ten alle tijden klaar voor de spelers, zodat onze spelers zeker weten dat alle nodige expertise beschikbaar en binnen handbereik is. Ons team bestaat uit scouts, trainers, speler begeleiders, mental coaches, juristen, financieel experts, marketing specialisten, social media experts, website wizards en content creators. Zij bundelen gezamenlijk hun ervaring en kennis om het beste resultaat voor onze speler te realiseren.

Missie

Onze spelers naar de top begeleiden, door groeidoelstellingen te realiseren.

Visie

Transparantie en eerlijkheid staan binnen ons team van experts centraal. Met ons groot en sterk netwerk bieden wij de juiste inzichten, kennis en expertise en zetten wij alles op alles om ambities te realiseren.

Ambitie

Nationaal en internationaal impact maken op de voetbalwereld.

Wij passen bij elkaar als...

Je niet lui bent

Je wilt ten alle tijden de beste zijn op jouw positie. Dat vraagt om inzet, wilskracht, uithoudingsvermogen, veel trainingsuren en je begrijpend vermogen (snap snelheid)

Je ambities hebt

Jouw ambitie, onze ambitie, club ambitie. Deze combinatie nemen wij als uitgangspunt. Je wilt er alles aan doen om ambities te verwezenlijken.

Je loyaal en betrouwbaar bent

In de voetbalwereld zijn deze 2 componenten zeer schaars. Wij zijn op zoek naar het kleine percentage dat zich hierin onderscheidt en loyaliteit en betrouwbaarheid als kernwaarden ziet.

Je eerst nationaal impact wilt maken en vervolgens internationaal.

Ons land is een kweekvijver voor veel internationaal succesvolle voetballers. Deze spelers hebben allemaal 1 ding gemeen; nationaal doorbreken en domineren om vervolgens internationaal impact als doel te stellen. Wij gaan samen de komende jaren domineren.

Je trots kunt zijn zonder te zweven

Succes boeken is leuk en geeft een kick, maar smaakt vaak ook naar meer en meer. Ons succes vieren we samen en relativeren we samen, we blijven altijd met beide benen aan de grond. Zweven laten we over aan de vogels!

Do you Have what it takes to join us?